Suomeksi PÅ svenska In English Tilaa uutiskirje

Tule mukaan!

Jäseneksi ja vapaaehtoiseksi! Lähde mukaan tekemään Suomesta parempaa paikkaa sateenkaariperheille elää ja rakastaa. Voit tukea yhteistä työtä toimimalla erilaisissa vapaaehtoistehtävissä ja liittymällä jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Tervetuloa mukaan!

 

Tältä sivulta löydät tietoa jäseneksi liittymisestä ja eri tavoista toimia vapaaehtoisena.

 

Jäseneksi!

Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään jäseneksi. Voit olla esim. sateenkaariperheellinen, perheestä haaveileva, perhettä suunnitteleva, sateenkaariperheen isovanhempi tai muuten vain yhdistyksen toiminnasta tai sateenkaariperheasioista kiinnostunut.

Jäsenmaksu on 20€/jäsen/vuosi. Saman perheen muut perheenjäsenet (kuten puoliso ja lapset) 5€/jäsen/vuosi. Esim. jos perheeseen kuuluu kaksi vanhempaa ja yksi lapsi, on maksu 20e+5e+5e=30euroa.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 30 euroa yksityishenkilöltä tai 200 euroa yhteisöltä. Kannatusjäsen saa jäsentiedotteet, mutta ei ole oikeutettu käyttämään äänivaltaa yhdistyksen kokouksessa.

Liity jäseneksi tällä lomakkeella>>

Merkitse kohtaan 1. perheenjäsen se henkilö kenen nimellä ja osoitteella haluatte että jäsenmaksulasku lähetetään. Tähän osoitteeseen lähetetään myös jäsenkirje. Myös muut perheenjäsenet voivat saada halutessaan jäsenkirjeen omaan sähköpostiosoitteeseensa. Pyrimme ensisijaisesti lähettämään kaikki jäsenkirjeet, jäsenmaksulaskut sekä mahdolliset muut tiedotteet sähköpostilla, joten muista merkitä sähköpostiosoite vähintään 1. perheenjäsenen kohdalle.
 

Jäsenedut ja jäsenkortti

Jäseneksi liittyminen kannattaa! Esim. leirimaksut ovat jäsenistölle huomattavasti edullisemmat kuin ei-jäsenille, ja tämän lisäksi esim. Setan jäsenjärjestöjen bileisiin pääsee jäsenetuhinnalla. Jäsenen paras etu kuitenkin on olla mukana varmistamassa, että yhdistyksen kannanotoilla on painoarvoa. Kun meitä on monta, meitä kuunnellaan kun esitämme uudistuksia sateenkaariperheiden lastenja vanhempien hyvinvoinnin edistämiseksi.


Jäsenmaksua vastaan saat mm.

  • jäsenpostia noin kuuden viikon välein
  • ajankohtaisia tiedotteita tapahtumista ja toiminnasta
  • alennusta yhdistyksen järjestämistä leireistä ja maksullisista tapahtumista
  • ajoittaisia tarjouksia eri tuotteista tai palveluista


Jäsenkortilla saat mm.

Jäsenenä saat etuja myös järjestöiltä ja muutamilta yrittäjiltä, jotka löydät täältä>>

Jäsenkortti toimitetaan kaikille sitä haluaville jäsenille. Jos sinusta kuitenkin tuntuu ettet sinä tai esim. perheenne lapset tule hyödyntämään juuri niitä etuja joihin korttia tarvitsee, voit ilmoittaa ettette tarvitse kortteja. Jäsenkortti pyritään toimittamaan 2-4 viikon sisällä jäsenmaksun maksamisesta. Jos korttia ei kuulu, voi tiedustella asiaa järjestösihteeriltä.


Muuttuneet jäsentiedot

Jos jäsentiedoissasi on tapahtunut muutoksia (esim. uusi osoite, muutokset perheessä) ilmoita ne sähköpostilla osoitteeseen jasenet(at)sateenkaariperheet.fi niin päivitämme tietosi. MUISTA ERITYISESTI pitää SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI ajan tasalla, eli jos se muuttuu, muista ilmoittaa siitä meille! Näin varmistat että saat jatkossakin kaikki jäsenkirjeet ja tiedotteet sähköpostiisi.


Jäsenmaksu maksamatta?

Uuteen jäsenrekisteriohjelmaan siirtymisen myötä yhdistys on tarkentanut linjaustaan jäsenmaksun maksamatta jättämisen seurauksista. Jäsenmaksun maksamatta jättäneen henkilön jäsenyys yhdistyksessä lakkaa seuraavan kalenterivuoden alusta alkaen. Käytännössä kunkin kalenterivuoden jäsenmaksut käydään läpi vuoden lopussa ja jos jäsenmaksu on siltä vuodelta maksamatta, erotetaan maksamatta jättänyt jäsen yhdistyksestä seuraavan kalenterivuoden ensimmäisen hallituksen kokouksen päätöksellä. Tästä ei lähetetä erillistä ilmoitusta.

Jos et ole jostain syystä saanut jäsenlaskua tai se on unohtunut maksaa, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen jasenet(at)sateenkaariperheet.fi Ilmoita samalla tähän osoitteeseen myös jos sinun ja/tai perheesi yhteystiedoissa on tapahtunut muutoksia. Jos sinut erotetaan yhdistyksestä maksamattoman jäsenmaksun takia, voit helposti liittyä uudestaan jäseneksi. Kätevimmin teet sen tällä sivulla olevan linkin kautta. Liittyminen edellyttää jäsenmaksun maksamista liittymisen yhteydessä (lähetämme sähköpostilla laskun saatuamme täytetyn liittymislomakkeen).

Lisätiedot ja kysymykset

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä jäsenyyteen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jasenet(at)sateenkaariperheet.fi 

TERVETULOA MUKAAN SATEENKAARENKIRJAVAAN JOUKKOOMME!

 

Vapaaehtoiseksi!

Lähde mukaan yhteiseen työhön. Yhdistyksemme toiminta on edelleen vapaaehtoisten panoksen varassa. Toiminnassa on mukana kymmenittäin vapaaehtoisia paikallistoiminnassa ja valtakunnallisella tasolla. Osallistumisen tapoja on niin monta kuin tekijää. Tule mukaan - tarvitsemme juuri sinua! Voit olla yhteydessä pohtiaksesi kanssamme mikä voisi olla sinun tapasi toimia lastemme ja perheidemme hyvinvoinnin ja turvallisuuden puolesta

* Voisitko ajatella tulevasi joskus myymään yhdistyksen varainkeruutuotteita? Olethan yhteydessä info(at)sateenkaariperheet.fi.

* Haluaisitko auttaa kehittämään paikallistapaamisia omalla paikkakunnallasi? Ole yhteydessä oman paikkakuntasi vastaavaan.

* Innostuisitko toimimaan kokemuskouluttajana Sateenkaariperheiden perhevalmennuksessa? Tule mukaan tekemään ilmoittamalla info(at)sateenkaariperheet.fi.

* Nöyrimmästi pyydämme sinua harkistemaan hallituksen jäsenyyttä seuraavalle vuodelle. Se on vastuullinen tehtävä, joka vaatii sitoutumista. Olethan yhteydessä puheenjohtaja(at)sateenkaariperheet.fi. Hallituksen jäsenen tehtävä on vain yksi monista, johon kaipaamme apuasi.

* Saisimmeko sinut mukaan leirejä järjestämään? Leirien järjestämisessä on paljon erilaisia tehtäviä. Se on antoissa työtä ja leirityöryhmäläiset osallistuvat leirille maksutta. Pistäthän viestiä osoitteeseen info(at)sateenkaariperheet.fi.

* Voisitko ystävällisesti ryhtyä nettivertaisohjaajaksi? Olisit mukana kehittämässä sijaisnnista riippumatonta sateenkaariperheiden vertaistoimintaa Perheaikaa.fi-palvelussa. Yhteydenotot järjestösihteeriin.

* Olisiko sinulla intoa ryhtyä päivittämään yhdistyksen nettisivuja ja Facebook-sivuja? Siihen ei tarvita erityistaitoja, vain intoa. Ole yhteydessä info(at)sateenkaariperheet.fi.

* Olisiko mitenkään mahdollista, että tulisit kehittämään jäsenhankintaa? Etsimään jäsenetuja ja palkitsemaan jäseniä ja tarjoamaan heille helppoja osallistumisen mahdollisuuksia. Olethan yhteydessä osoitteeseen jasenet(at)sateenkaariperheet.fi.

* Haluatko antaa oman tarinasi sateenkaariperheitä kohtaaville ammattilaisille? Olisiko sinusta kertomaan kokemuksistasi esimerkiksi hedelmöityshoitoklinikoiden henkilökunnalle, synnytyssairaaloihin tai neuvolaan? Ilmoittaudu kokemuskouluttajaksi ja tule mukaan koulutuksiin kertomaan oma tarinasi. Ota yhteyttä ja kerro, missä asut ja missä määrin voisit olla käytettävissä.

* Jos et muuhun ehdi, maksaisitko ystävällisesti jäsenmaksusi ja haastaisit kaikki ystäväsikin jäseniksi, jotta meillä muilla olisi paremmat mahdollisuudet tehdä tätä työtä ja saada rahoitusta.

* Yhdistys ottaa myös lahjoituksia vastaa: info(at)sateenkaariperheet.fi
 

Keksitkö muita tapoja toimia vapaaehtoisena Sateenkaariperheissä? Ilmoita niistä meille, niin lisätään listalle!

 

 


Toimintaa
Tietoa
Ammattilaisille
Yhdistys
YhteysSateenkaariperheet ry, Yrjönkatu 1 A 21, 00100 Helsinki, info@sateenkaariperheet.fi
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama