Suomeksi PÅ svenska In English Tilaa uutiskirje

Miehet

Miesten toiminta käynnistyy

 

Sateenkaariperheiden perhepoliittisten tavoitteiden yhdeksi painopisteeksi on valittu miesten oikeudet ja miesten perheellistymismahdollisuudet. Hallitus on nimennyt miestyöryhmän edistämään vaikuttamistyötä, mutta myös kehittämään miehille suunnattua vertais- ja neuvontatoimintaa. (Tervetuloa työryhmän jäseneksi: mies@sateenkaariperheet.fi.) 

 

Toiminta käynnistetään Helsingissä, mutta tapahtumia toteutetaan tulevaisuudessa myös netissä ja viikonlopputapahtumina, jotka ovat paremmin valtakunnallisesti tavoitettavissa. Aikaa myöten sateenkaariperheiden miesten määrä saattaa kasvaa myös muissa suurissa kaupungissa sen verran suureksi, että toiminnan järjestäminen on mahdollista. 

 

​Miesten toiminnan uusimmat päivitykset ja tiedot löydät uusimmasta Sateenkaariperheet ry:n uutiskirjeestä >>

 

​Miesten toiminnan uusimmat päivitykset ja tiedot löydät uusimmasta Sateenkaariperheet ry:n uutiskirjeestä >>

 

Sateenkaari-isä(ksi) - ryhmä Facebookissa!

Oletko jo sateenkaari-isä ja haluaisit tutustua muihin samassa tilanteessa eläviin? Vai haaveiletko vasta isyydestä ja mietit, miten edetä? Sateenkaari-isä(ksi) on Sateenkaariperheet ry:n alaisuudessa toimiva ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille tietoa, tukea ja toveruutta tarvitseville isille ja isäkandidaateille. Sivulla julkaistaan uutisia, kerrotaan tapahtumista ja keskustellaan mieltä askarruttavista asioista. Ryhmä on salainen, joten jäsenten nimet, julkaisut ja keskustelut näkyvät vain jäsenille.​ Ryhmään liitytään lähettämällä sähköpostia miestyöryhmälle mies@sateenkaariperheet.fi

Katso Perheaikaa.fi -palvelusta nettiluento: Monta tietä sateenkaari-isäksi​​ >>

 


Toimintaa
Tietoa
Ammattilaisille
Yhdistys
YhteysSateenkaariperheet ry, Yrjönkatu 1 A 21, 00100 Helsinki, info@sateenkaariperheet.fi
Toteutus: Mediatoimisto Crazy Mama