Elämää sateenkaariperheessä

Saimme 18.päivä tietää, että masuasukilla on kaikki hyvin ja että hän voi hienosti. Saimme tietoomme myös sukupuolen ja tyttöhän sieltä tulee.Nyt voimme alkaa suunnittelemaan vauvan huonetta, josta tulee koko perheen projekti. Hain vanhemman tyttäremme päiväkodista ja hän odotti innolla uutisia. Hän toivoi tyttöä ja oli ilo kertoa, että ’hänen toiveensa toteutui’. Illalla katsoessamme ultra kuvia hän kuitenkin tokaisi, että haluaa myös pikkuveljen. No, minäpä pistän tilaukseen!

Olemme alkaneet järjestämään uuden perheenjäsenemme huonetta, joka on aikaisemmin toiminut vierashuoneena. Olemme katsoneet läpi tyttöjen vaatekaapit ja siirtäneet pienet vaatteet sivuun odottamaan uutta käyttäjää.

Tällähetkellä istun olohuoneen sohvalla ja rauhoitun ensimmäistäkertaa tämän päivän aikana. Aurinko paistaa ikkunoista sisään siniseltä taivaalta ja naapurien lapset pyöräilevät pitkin katuja nauraen ja huutaen. Meidän pienin tyttäremme on päiväunilla ja vanhempi lähti puolisoni kanssa kauppaan. Koirat lepäävät jaloissa, kissat nukkuvat saunassa ja kilpikonna pitää vahtia akvaariossaan. Tähän on hyvä lopettaa.

Nina Blomerus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

NJmYY

Please type the text above: