Elämää sateenkaariperheessä

Tasa-arvoinen avioliittolaki herättää paljon mielipiteitä ja kun se on näin esillä, se herättää minussa esimerkiksi paljon vihan tunteita ja turhautuneisuutta. Olen lukenut netistä ja lehdistä paljon mm. perussuomalaisten mielipiteitä tästä asiasta ja se pistää niin vihaksi!

”Saarakkala hahmotteli tulevia ongelmia, jos homoseksuaalit nostetaan yhteiskunnan silmissä yhtä arvokkaiksi kuin heteroseksuaalit. Jos homot ”himoitsevat” miehiä ja lesbot naisia, eivät he voi olla näiden kanssa alastomina saunassa ja suihkussa. Siinä alkua yhteiskunnan ongelmille, jos tasa-arvo totetutetaan.” (Vaeltaja2006, http://ranneliike.net/teema/eduskunnan-lahetekeskustelu-kansanedustaja-saarakkala-ennusti-ongelmia-suihku-ja-pukuhuonetiloihin?aid=10778.)

Eli, me homot ja lesbot olemme pohjasakkaa, joilla ei ole minkäänlaista oikeutta nousta yhteiskunnassa tasa-arvoisiksi, yhtä arvokkaiksi? Eikö kuulosta vähän hullulta? Hyvät ihmiset, me olemme 2000-luvulla, emme 70- luvulla, jolloin homoseksuaaliset teot olivat rangaistavia. Mekin olemme ihmisiä! Ja myös me osaamme rakastaa ja haluamme tulla rakastetuksi. Minä ainakin haluan, että minua ja minun perhettäni kohdellaan tasa-arvoisesti. Haluan naimisiin rakastamani naisen kanssa ja haluan voida muistella häitämme lämmöllä.

Toinen verta kiehuttava asia on se, että homo- tai lesbopariskunnat eivät joidenkin mielestä saisi hankkia lapsia. Että se olisi täysin luonnotonta ja että vain mies ja nainen ovat parhaita lapsen kasvattamiseen. Onhan se totta, että lapsien tekoon tarvitaan nuijapäitä ja munasolu, eikä se haikara tuokaan niitä, mutta se ei tarkoita sitä etteikö homo- tai lesbopariskunnat ole yhtä hyviä tai kenties parempia vanhempia kasvattamaan lapsistaan kunnon kansalaisia. Kertokaas kuinka monta kertaa samaa sukupuolta oleville sattuu vahinkoja ja syntyy ei-toivottuja lapsia? Mielipiteeni on se, että ne homo- ja lesbopariskunnat, joilla on jo lapsia tai ovat hankkimassa niitä, ovat parhaimpia vanhempia ikinä. He tosissaan haluavat yhdessä lapsen, jonka he voivat yhdessä kasvattaa yhteiskunnan mielipiteistä ja painostuksesta huolimatta.

Nina Blomerus